Casa Caminita on tour – Italiaanse avond – 10 juni in De Cour – Terheijden

casa caminita

Welkom in Casa Caminita, een vrolijke show waarin wordt gekookt, de verhalen van vroeger over oma worden verteld en waar er veel gezongen wordt. Heel de familie neemt u mee naar het prachtige eiland Sicilië. Het eiland van de maffia, cannoli, pasta en de liefde. Een met zonovergoten voorstelling, tikje chaotisch maar elke keer weer hartverwarmend met als charmante gastheer Giovanni Caminita (bekend van 24 kitchen) die samen met zijn vrouw en dochters Italië en Casa Caminita naar het theater brengt.

Het publiek wordt verwend deze avond. Er wordt gestreden om leuke goodie bags, Sommigen mogen de heerlijke gerechten proeven die live gekookt worden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf te genieten van een drie gangen diner in de foyer, gekookt door Giovanni Caminita met echte Italiaanse ingrediënten als Armando pasta, tomaten, passata en olijfolie van Dalmulino.nl. Er zijn ook enkele VIP tafels beschikbaar (voor meer informatie kunt u Tim benaderen op 0623603043).

Programma (ongeveer!)

18:00-19:45 uur eten

20:30 uur start show

23:30 uur einde

23:30 uur na borrel

Het beloofd een onvergetelijke avond te worden bij Casa Caminita! Tot snel in de Cour. Ciao.

Casa Caminita on tour

mede mogelijk gemaakt door Dalmulino BV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *