over ons

Pasta Armando online kopen?

Pasta Armando kopen doe je het best in de Dalmulino webshop.

Als klein team van enthousiaste liefhebbers van Italië, pasta en duurzaam en gezond eten willen we via onze webshop graag iedereen kennis laten maken met de Italiaanse delicatessen uit ons zorgvuldig geselecteerde assortiment.

Onze authentieke Italiaanse producten waaronder niet alleen biologische en glutenvrije maar ook vegan en spelt delicatessen kun je bij ons makkelijk en snel online bestellen.

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van eten en wij zorgen er daarom voor dat wij met ons aanbod, mede dankzij onze Italiaanse partners voortdurend hierop inspelen.

Waar komt onze pasta vandaan?

Als officiële vertegenwoordiging van De Matteis SpA in Nederland laten we u graag kennismaken met Pasta Armando, pasta van hoge kwaliteit voor een goede prijs.

De Armando community bestaande uit onder andere ruim 1500 lokale boeren zorgt voor duurzame teelt van onze kwaliteitstarwe met “technisch” nul resten van pesticiden of glyfosaat.

De durum tarwe wordt eerst in de eigen molen gemalen waarna er direct aansluitend in eigen fabriek in Flumeri met zuiver water uit bronnen van Irpinia pasta van gemaakt wordt.

Hierdoor is het complete productieproces in eigen hand, van het kweken van het graan tot het zuiveren, malen en produceren van altijd verse pasta met een unieke smaak en kwaliteit.

Zijn onze pasta’s en andere producten duurzaam?

Armando’s meester pastamakers controleren zorgvuldig alle productiestadia zodat de kwaliteit van de grondstoffen, de smaak en alle belangrijke kenmerken behouden blijven. Pasta gemaakt met liefde, ervaring, kennis en geduld.

De papieren verpakking is volledig recyclebaar en ook de moderne pasta fabriek is duurzaam ingericht. Door het terugdringen van vervuilende emissies en de keuze om de invoer van grondstoffen uit het buitenland te verminderen is een van de belangrijkste Italiaanse toeleveringsketens van durumtarwe in Italië ontstaan.

Kortom de lekkerste en eerlijkste pasta, voor goed eten in goed gezelschap.

Al onze kwaliteitspasta’s en andere producten vind je in onze online pastashop.

100% Italiaans
Alleen de beste ambachtelijke Italiaanse producten waaronder ook veel biologische en glutenvrije pasta’s makkelijk en snel online bestellen.
Levering
Snelle levering van al onze voorradige producten via PostNL. Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag verzonden.
Gratis verzending voor orders boven € 35,-
Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace nummer waarmee je je bestelling online kunt volgen.
Groothandel
Zoekt u kwaliteitspasta voor in uw onderneming? Bij Dalmulino denken we graag met u mee! Van kleine verpakking tot volle pallets, we leveren het allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pasta Armando productie

0

ton Co2 reductie

0

MWh of warmte hergebruikt

0

Soorten pasta

0

geselecteerde boeren
Ondersteuning
Heeft u vragen, we zijn bereikbaar via e-mail, telefoon etc.
Duurzaam
Pasta met “technisch” nul pesticiden en glyfosaat resten geproduceerd
100% Italiaanse kwaliteitsproducten
Uit Capania, zuid-Italië. Rijk aan cultuur en gastronomie.
X