Zoete pasta sterren – kerststerren
Altijd lekker, maar ook erg leuk voor bij de kerstmaaltijd!
gebruik hiervoor Stelline van Pasta Armando of de glutenvrije versie
Het complete recept vind je hier.
Zoete pasta sterren - kerststerren
Keuken Italiaans
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
1 uur
Wacht tijd
10 minuten
Totale tijd
1 uur, 10 minuten

Notities
Altijd lekker, maar ook erg leuk voor bij de kerstmaaltijd!
gebruik hiervoor Stelline van Pasta Armando of de glutenvrije versie
Ingrediënten
- 250 g Stelline Pasta Armando
- 200 ml volle melk
- 1 eetlepel kaneelpoeder
- 220 g suiker
- 3 eieren
- 1 klontje boter
- De geraspte schil van een citroen
Instructies
- Om te beginnen kookt u de Pasta Armando Stelline in ruim, licht gezouten water.
- Pasta Armando is de eerste pasta op de markt die garandeert dat de methode geen residuen van pesticiden en glyfosaat bevat, een geweldige garantie voor uw kinderen, toch?
- Zodra de Stelline klaar zijn, giet u ze af en brengt u ze over in een grote kom, voegt nu de koude melk toe, roer ze door en laat afkoelen.
- Klop ondertussen de eieren met de suiker schuimig.
- Voeg daaraan de citroenschil en de kaneel toe en meng goed.
- Als het deeg is afgekoeld, voeg je het mengsel toe en meng je alles goed door elkaar.
- Vet nu een vorm in met boter, giet de sterren erin, egaliseer ze en bak ze 50 tot 60 minuten in een statische oven op 180 graden.
- Als je er echt iets moois van wilt maken, laat je het deeg afkoelen, snij je het in stervormige vormpjes en besprenkel ze met poedersuiker.