Skip to content
Online pasta, olijfolie en tomaten
Dalmulino.nl
  • Home
  • Online pasta shopExpand
    • Product CategoryExpand
      • Aanbiedingen
      • Pasta
      • Italiaanse tomaten en passata
      • Olijfolie
      • Populaire producten
    • Product TypeExpand
      • Korte pasta
      • Lange pasta
      • Biologische pasta
      • Harde tarwe pasta
      • Volkoren pasta
      • Glutenvrije pasta
      • Spelt pasta
      • Vegan pasta
      • Soep pasta
  • Nieuws
  • Recepten
  • over onsExpand
    • Contact Us
    • Veelgestelde vragen
    • over ons
  • Mijn accountExpand
    • Bestellingen
    • Verlanglijst
    • Accountgegevens
    • Wachtwoord vergeten
Dalmulino.nl
Account

Spaghetti met gele datterini tomaten, ansjovissaus en kappertjes uit Pantelleria

Snel naar recept

Spaghetti met gele datterini tomaten

Spaghetti met gele datterini tomaten, ansjovissaus en kappertjes is een erg lekker en makkelijk recept volgens Siciliaanse traditie.

Spaghetti met gele datterini tomaten

Het complete recept vind je hier.

Spaghetti met gele datterini tomaten, ansjovissaus en kappertjes uit Pantelleria

Print dit recept
Admin
4 april 2022
door Admin
Keuken Italiaans, Siciliaans
Personen
4
Portie
1
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
10 minuten
Totale tijd
20 minuten
Spaghetti met gele datterini tomaten

Notities

 

Een heerlijk gerecht in de Siciliaanse traditie.



 

Ingrediënten

  • 280 gr. Spaghetti Pasta Armando
  • 250 gr. Gele datterini tomaten
  • 100 gr. Kappertjes in extra vergine olijfolie
  • 1 lepel Colatura di alici (ansjovissaus)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 laurierblad
  • een paar stengels peterselie
  • met sinaasappel gekruid zout
  • zoete paprika poeder
  • extra vergine olijfolie

Instructies

  1. Was en snijd de gele datterini tomaten doormidden.
  2. Fruit in een pan het teentje knoflook zachtjes met het laurierblad en de peterseliestengels.
  3. Voeg 2/3 van de gele datterini tomaten toe en kook op laag vuur 5 minuten tot de tomaatjes zacht zijn.
  4. Voeg nu de rest van de gele datterini tomaten, de uitgelekte kappertjes en een snufje zoete paprika toe en kook nog 3 minuten.
  5. Verwijder op het einde het teentje knoflook, de peterseliestengels en het laurierblad; breng op smaak met een snufje sinaasappelzout.
  6. Kook de spaghetti in ruim ongezouten water, giet af als ze al dente zijn en schep de vers bereide saus erdoor.
  7. Pas op het laatst als het vuur uit is de lepel ansjovissaus toevoegen, goed mengen en direct serveren.
  8. Garneer naar wens met peterselie.

Please follow & like us :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
fb-share-icon
Twitter
Post on X
Set Youtube Channel ID
fb-share-icon

Accepted Payment Methods

Apple_payBancontactBelfiusGiropayIdealKlarnaKbc

© 2025 Dalmulino.nl - WordPress Theme by Avanam

Je wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account? Aanmelden

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Dalmulino.nl
Toestemming voor gegevens en cookies
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen we gegevens zoals bladeren gedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Scroll to top
  • Home
  • Online pasta shop
    • Product Category
      • Aanbiedingen
      • Pasta
      • Italiaanse tomaten en passata
      • Olijfolie
      • Populaire producten
    • Product Type
      • Korte pasta
      • Lange pasta
      • Biologische pasta
      • Harde tarwe pasta
      • Volkoren pasta
      • Glutenvrije pasta
      • Spelt pasta
      • Vegan pasta
      • Soep pasta
  • Nieuws
  • Recepten
  • over ons
    • Contact Us
    • Veelgestelde vragen
    • over ons
  • Mijn account
    • Bestellingen
    • Verlanglijst
    • Accountgegevens
    • Wachtwoord vergeten
Search